Pemburu MILF 101

Assalamualaikum guys,

Ambooooii! Tengok title MILF terus klik link ni eh?! Lempang kang! Ok ok artikel ni khas untuk laki-laki 20-an yang terutamanya YANG MASIH BUJANG (curang is not good for health), ataupun yang baru kahwin dalam 2-3 tahun ni. Kalau yang nak cari MILF dan sugar mummy pon boleh la kot 😅 … actually boleh 🤭

So, untuk korang yang tak pandai untuk mengayat isteri atau MILF korang tuuuu… ah ini laahhh tempatnya. So just nak share dan harap artikel dapat memberi ilham untuk anda untuk “mengayati” isteri korang, janda atau bini orang yang berumur dalam middle 30-40an.

Korang ingat benda ni mudah?? Diorang (MILFS) ni, tengok jer “senjata” ko tu yang besar dan panjang, terus depa terangsang dan teruja??? Tolong la Bros… yang korang hantar gambar anu ko tu once dah dapat contact depa tu, please la wei, geli! Tahu tak geli! Ini bagai minta ais kosong tanpa ais. Punnddeeeekkkk!

E09FF6EB-664F-4851-9267-AD62DBA59484

Ahhhh biar saya cerita:

1. MILFs yang pertengahan 30-40an ni… jangan sesekali layan depa mcm kanak-kanak. Yang korang nak tunjuk senjata korang yg power tu tidak akan buat mereka excited lebih. In fact depa dah biasa dapat! Malah hari-hari pon ada!

680CAB82-39EE-47A5-BB4B-BAFA202CAB27

2. Level MILFs yang 30-40an ni tidak boleh disamakan dengan janda. Depa ni sentiasa di sumbat oleh suami sendiri dan bila2 diorang nak boleh je dapat… petik jari jer dapat. So jangan sembang lebih pasal ajak main semua.

CB55C622-CAAA-4BCF-B9C0-0787AB873C7E

3. Untuk “tackle” MILFs yang 30-40an ni, kena ada art atau seni tersendiri. Mereka lebih suka lelaki yang MATANG dalam berborak atau chatting. Kalau korang asyik cerita sex sex sex sex jer… memang ah buat diorg bosan!

0CAEF1D3-03F5-4477-8017-52667069D97E

4. Cara yang terbaik untuk layan MILFs 30-40an ni adalah menjadi buddies atau kawan depa… amik berat, jaga hati atau take care (jangan over sgt) sehingga lama2 boleh move forward jadi GF korang. Bila dah sampai level tuuuuu, amboi korang mintala apa saja korang nak, semua korang dapat 😀. Layan la dia org mcm korang layan GF korang dulu dulu… cakap sopan dan SOUND ROMANTIC, plus point kalau anda pandai buat lawak dan buat mereka ketawa. But tolong ah, no lame jokes pls.

157EDBFD-8166-474A-979E-FA2D2EDFFF49

5. Satu lagi, bila korang chat atau borak dengan depa… jangan poyo, sembang kencang lebih atau gebang… diorang tak suka lelaki gebang atau cakap besar. Jangan asyik cerita yang korang hebat main atas katil. “Low profile is the best profile.” Ni langkah yang paling SILAP sekali, sebab ia belum terbukti selagi diorang rasa senjata korang tu. (Kang nanti sembang lebih, pastu sekali main, terus tewas..! Buat malu brooo!)

769E6B95-231B-4A09-AA64-DA1C4FCD30D2

6. MILFs yang 30-40an ni… bila masa chatting atau nak tackle tu… tolong jangan ada budaya yang pushy-pushy atau paksa-paksa… Bila korang asyik minta gambar dada la, full body la, atas la bawah la tula ni la. 99% CONFIRM bye2 👋🏾😁. Cara diorang berfikir ni mudah jerr, kenapa nak gelojoh minta gambar macam-macam sedangkan kalo korang okay dan dapat main nanti, tgk la puas2! Yang hang nak gelojoh tu nak pergi mane Bro!?

60838AE8-11D0-419B-9D11-8F65E6CB9405

7. So bila dapat bertemu tu nanti, make sure korang layan depa mcm gf korang… sesekali beli la bunga ke atau hadiah ke walaupun diorang tak mintak. Bukan pasal diorang nak duit korang ke apa ke. Korang kena APPRECIATE ATAU MENGHARGAI diorang brooo… Infact kebanyakan MILF yang 30-40an ni, kebanyakannya dah mempunyai kerjaya yang stabil malah ada yang dah kerja lebih 10 tahun so gaji diorang pun ada yang tinggi. Diorang takkan heran pun duit korang. Pui!

7B65799F-61D8-4EFD-B5E0-52236DD2FD66

8. Sentiasa HORMAT dan RESPECT diorang. INGAT diorang bukan budak-budak. Mind set korang tu kena tukar sikit. Bila anda dah berjaya buat dosa tu atau dah dapat scandal korang tu, BUKAN korang yang dah berjaya main dengan diorang akan tetapi diorang yang berjaya meng”ANAK IKAN”kan korang atau dalam bahasa lain dia dah ada TOY BOY!

E09FF6EB-664F-4851-9267-AD62DBA59484

9. Muka hensem korang bukan jaminan korang boleh dapat tackle depa Bro… Kalu ada pon maybe bonus skit je kot…

Ok laaa… dah sembang lebih dah ni. Akhir kata untuk brader-brader sekalian. Kalo korang gagal buat no 1-9 di atas, aku PASTI yang 99% akan gagal utk takle MILFs, bini org atau janda yang 30-40an ni. Dan paling sedih untuk yang baru kahwin 2-3 tahun… ini la QUALITY KORANG LAYAN WIFE KORANG SENDIRI.

7AE282BB-E513-4FE9-AC45-CAAFDF91A036

Nak percaya ke tidak, lantak korang la… aku nak rugi hapa!

7BFD31C1-690E-4453-9664-BF99AF6EF0C0

P/S: Mohon suami2 yang ada isteri 30-40an tue untuk komen sikit. Setuju atau tidak. Atleast ada endorsement sikit untuk apa yg aku tulis ni.

😁😁


 

Hey, since you’re here, you might want to read these next:

What Being A Habitual Side-Piece Taught Me About Relationships

(R/18+) My First Threesome

F*cked! Episode 2: My Slave Almost Killed Me

Otherwise, if you have a story/opinion you’d like to share, write to us at askanythinglah@gmail.com, or drop us a line in the Write In page. Don’t forget to subscribe to us below, and never miss out on a post!

Come join the Anything Lah fam and not miss out on a post!

Cover image courtesy of Pexels.

Tagged with: