I Rasa Kartunis Ni Lawak Lah

Hi korang!

Ni post Anything Lah yang pertama dalam Bahasa Malaysia.
To start things easy and bagi korang sedikit inspirasi berkenaan artikel ataupun ideas untuk korang hantarkan kepada kami, check out this komik strip yang sangat lucu tapi memang makan dalam.
Komik-komik berikut adalah hasil kerja @aimonazart.

Screen Shot 2018-07-31 at 10.43.35 AM.png


 Kaki Terkinja-Kinja.png

 


 Screen Shot 2018-07-31 at 10.35.53 AM.png


 Screen Shot 2018-07-31 at 10.45.45 AM.png


 Screen Shot 2018-07-31 at 10.46.37 AM.png


 

Kisah benar yang dipaparkan ni memang makan dalam kan?

Lain kali korang jangan mengada nak beli barang tak tengok harga & lempar duit lipat-lipat, okay?

 

Kalau korang nak tengok lagi komik yang best cam ni, jangan lupa visit @aimonazart.

 

Pssssst, submit la sekali artikel korang ke askanythinglah@gmail.com, atau nak baca bagaimana nak participate, layari halaman Write In.

 

Kalau you nak constantly up-to-date dengan post kitorang, please key in you punya email dalam subscription box tu – sometimes dia on the left of the post, or kat bawah post ni.

Support your fellow Malaysians lah!

Tagged with: